OSTEOPATHIEPRAKTIJK EDE
06-49604527

Kinderen

Een kind is geen kleine volwassene.

Kinderen vragen speciale aandacht binnen de osteopathie. Er zijn vele aspecten in de behandeling van een kind anders dan bij een volwassene omdat kinderen volop in ontwikkeling zijn, zowel mentaal als fysiek.

Elke ontwikkelingsfase vraagt een specifieke benadering en heeft zijn eigen kenmerken en kinderziekten. Elk kind vraagt dan ook zijn eigen unieke benadering! Bij het opgroeiende kind kan een osteopathische behandeling het kind ondersteunen in zijn gehele functioneren. Op school of thuis niet lekker in z'n vel zitten, onrustig zijn, slecht slapen, hoofdpijn, chronische oor- of bijholte-ontstekingen, buikpijn, problemen met zindelijk worden, snel kwaad worden of motorische achterstand zijn problemen waar een osteopaat verbetering in kan brengen.

Kinderen die problemen hebben met het immuunsysteem en regelmatig terugkerende infectiebeelden vertonen, kunnen ook baat hebben bij een aantal behandelingen. Soms is het nodig een voedingsadvies te bespreken met de ouders. De handgrepen zijn zacht. Kinderen vinden de behandeling over het algemeen erg prettig en ontspannen.

Wilt u meer weten over de behandeling van kinderen dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-49604527 of via ons contactformulier.

baby2

babies

kind

kinderen

volwassene2

volwassenen

zwanger

zwangeren

sporter2

sporters