OSTEOPATHIEPRAKTIJK EDE
06-49604527

Femke Hessels

 

Ik ben Femke Hessels, geboren te Ede op 5 november 1982.
Nadat ik in 2005 de opleiding Fysiotherapie had afgerond aan de Hogeschool van Utrecht ben ik de parttime opleiding Osteopathie gaan volgen aan de International Academy of Osteopathy te Zeist. In 2010 heb ik deze met een bovengemiddeld eindresultaat afgerond. Mijn motivatie om osteopathie te gaan studeren was de behoefte om tot de oorzaak van iemands klachten te komen en zo een betere behandeling te kunnen bieden.

 

Eind 2012 ben ik Osteopathiepraktijk Ede begonnen. Eerst aan de Klaphekweg, maar sinds oktober 2023 binnen het team van De Binnenplaats aan de Padberglaan 18.

 

Ik hecht veel waarde aan het bieden van een volwaardige en complete osteopatische behandeling waarin de patiënt centraal staat. Mijn doel is om de oorzaak weg te nemen en daarmee de klacht. Dit kan eventueel ook in samenwerking met andere disciplines. Gebieden van extra interesse zijn voor mij de behandeling van kinderen, mensen met hoofdpijnklachten en mensen met verteringsproblemen.
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn man, 2 kinderen, familie, vrienden en onze hond River. Osteopathiepraktijk Ede is sponsor van één van de jeugdteams van VV Ede-Victoria.

 

“De holistische zienswijze die de osteopathie hanteert, vind ik geweldig.”

 

Ik ben werkzaam in de praktijk op maandag, dinsdag en donderdag.
- registratienummer NRO 469Femke new

baby2

babies

kind

kinderen

volwassene2

volwassenen

zwanger

zwangeren

sporter2

sporters