OSTEOPATHIEPRAKTIJK EDE
06-49604527

Welkom bij osteopathiepraktijk Ede!

 

In november 2012 heb ik met veel enthousiasme Osteopathiepraktijk Ede opgericht. De eerste 11 jaar was de praktijk gevestigd aan de Klaphekweg in Ede, maar vanaf 1 oktober 2023 mag ik mijn mooie vak uitoefenen binnen het team van De Binnenplaats aan de Padberglaan 18 in Ede.
Ik sta geregistreerd in het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie). Osteopaten die in dit register staan, voldoen aan de normen die de beroepsgroep, de overheid en de zorgverzekeraars aan osteopaten stellen. Deze registratie is belangrijk als u in aanmerking wil komen voor financiële vergoeding van uw consult door de zorgverzekeraar.
De praktijk beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is voorzien van een gehandicaptentoilet. Naast de reguliere openingstijden sta ik ook op maandag- en dinsdagavond voor u klaar. Bent u er niet helemaal zeker van of osteopathie u kan helpen met uw klacht? Neemt u dan gerust contact op.
De praktijk beschikt over wat speelgoed en tekengerei. Bent u zelf onder behandeling en kunt u geen oppas vinden, neem ze dan gerust mee.
Ik streef een goed contact na met de lokale huisartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners.
Osteopathiepraktijk Ede is sponsor van 1 van de jeugdteams van VV Ede-Victoria.
Ik hoop u binnenkort met veel enthousiasme te mogen ontvangen in mijn praktijk!

 

Femke Hessels

baby2

babies

kind

kinderen

volwassene2

volwassenen

zwanger

zwangeren

sporter2

sporters

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.