OSTEOPATHIEPRAKTIJK EDE
0318-633447

Hette van Rosmalen

Bewegen en het oplossen van een beperking in de beweging heeft altijd mijn interesse gehad.

In eerste instantie heb ik hier ervaring mee opgedaan in de paardensport. Ik heb van jongs af aan paardrijles gegeven en paarden getraind. Dit heeft mij gestimuleerd om ook de bewegelijkheid van het menselijk lichaam verder te bestuderen middels de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Thim van der Laan.

Sinds 2006 ben ik als fysiotherapeut aan het werk gegaan. In 2007 ben ik begonnen aan de vijfjarige opleiding tot osteopaat aan de International Academy Of Osteopathie. Deze opleiding heeft mij geleerd om een grote diversiteit aan klachten te behandelen met verschillende methodes en technieken. De benadering van het menselijk lichaam als één geheel, het zoeken naar de oorzaak van de klacht met als resultaat dat het bewegen in het ruimste zin van het woord weer leuk wordt, vind ik een geweldige puzzel. In mijn privéleven houd ik mij met name bezig met de opvoeding van mijn twee jonge meiden.

Gebieden van extra interesse zijn voor mij de behandeling van gewrichtsklachten, stressgerelateerde klachten, ademhalingsproblemen en de behandeling van kinderen.

Ik ben werkzaam in de praktijk op woensdag.
Mijn NRO registratienummer is 646 Hette

baby2

babies

kind

kinderen

volwassene2

volwassenen

zwanger

zwangeren

sporter2

sporters