OSTEOPATHIEPRAKTIJK EDE
0318-633447

Femke Hessels

Ik ben Femke Hessels, geboren te Ede op 5 november 1982.

Nadat ik in 2005 de opleiding Fysiotherapie had afgerond aan de Hogeschool van Utrecht ben ik de parttime opleiding Osteopathie gaan volgen aan de International Academy of Osteopathy te Zeist. In 2010 heb ik deze met een bovengemiddeld eindresultaat afgerond. Mijn motivatie om osteopathie te gaan studeren was de behoefte om tot de oorzaak van iemands klachten te komen en zo een betere behandeling te kunnen bieden.

In 2012 ben ik Osteopathiepraktijk Ede begonnen. Daarnaast ben ik ook werkzaam als osteopaat bij Leeuwis Fysiogroep in Apeldoorn.

Ik hecht veel waarde aan het bieden van een volwaardige en complete osteopatische behandeling waarin de patiënt centraal staat. Mijn doel is om de oorzaak weg te nemen en daarmee de klacht. Dit kan eventueel ook in samenwerking met andere disciplines. Gebieden van extra interesse zijn voor mij de behandeling van kinderen, mensen met hoofdpijnklachten en mensen met verteringsproblemen. In 2015 heb ik de opleiding "Osteopathie bij kinderen" gevolgd aan het FICO.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn man, mijn 2 kinderen, familie, vrienden en hond Elmo. Ook begeleid ik 2 volleybalteams bestaande uit ex-hartrevalidanten.

"De holistische zienswijze die de osteopathie hanteert, vind ik geweldig."

Ik ben werkzaam in de praktijk op maandag en vrijdag.
Mijn NRO registratienummer is 469.


Femke new

baby2

babies

kind

kinderen

volwassene2

volwassenen

zwanger

zwangeren

sporter2

sporters